/ O nama /
Vaš pouzdan partner u industriji kalupa
Jiangsu Bohe kalup Technology Co., Ltd. je prije bio poznat kao Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Tvrtka se uglavnom bavi dizajnom i proizvodnjom kalupa za precizno žigosanje kao što su automobilski kalupi, 3C elektronički kalupi, te istraživanje i razvoj kućanskih aparata, medicinske, poluvodičke i opreme za automatizaciju. I proizvodnju raznih nestandardni dijelovi po mjeri.
Više od 90% zaposlenika tima tvrtke ima više od 15 godina iskustva u industriji kalupa. Profesionalni tehnički tim može brzo i točno odgovoriti na zahtjeve kupaca za proizvodnju. Dobar sustav usluge ogleda se u kupcu od prvog ispitivanja do primjene proizvoda. Održavanje nakon prodaje.
Od 2021, tvrtka je dobila više od 20 visokotehnoloških patenata. Izvrsna kvaliteta proizvoda čini naše kalupe za štancanje izvozi u Japan, Sjedinjene Američke Države, Njemačku, Meksiko i druge zemlje. Nastavit ćemo s inovacijama u tehnologiji kako bismo zadovoljili različite potrebe kupaca.
Neki ključni momenti u Boheov rast
2015
Osnivanje Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. u Kunshanu, Suzhou, Kina s ulaganjem od 5 milijuna RMB. Glavna djelatnost: precizno žigosanje i obrada dijelova kalupa
2016
Dobivena prava na uvoz i izvoz, godišnji promet povećan je za 115% u odnosu na 2015. godinu
2017
Dobiven ISO9001 međunarodni certifikat. Iste godine osvojio je japansku nagradu za poboljšanje kvalitete kupaca.
2018
Brzi porast na inozemnim tržištima Japan, Sjedinjene Američke Države, Njemačka, Meksiko itd. postali su glavna izvozna tržišta. Godišnje devizne transakcije JPY: 2.86 milijardi USD: 2.59 milijuna.
2019
Strateško mjesto Nantong Rudong za izgradnju nove tvornice. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. osnovan je i izgrađen u isto vrijeme.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. je glatko počeo s radom
2021
Počnite aktivno širiti poslovanje na europskom i američkom tržištu.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Misija i vizija
  • Cilj poduzeća
    Postanite izvrstan brend u industriji kalupa i opslužujte više visokokvalitetnih kupaca diljem svijeta
  • Filozofija rada
    Mijenjam se, rastem, pustite nas da radimo zajedno.
  • Svrha poduzeća
    Kupac na prvom mjestu, win-win suradnja
Poslovna filozofija
Tehnologija + Kvaliteta + Cijena + Dostava = Savršena usluga
Visoki kalibar Proizvodnja opreme
Za učinkovitu, točnu proizvodnju, oslanjamo se na brojnu međunarodnu opremu koja je napravljena da traje i pomaže u proizvodnji komponenti velikom brzinom kako bi se ispunile kvote.
Prilagodite svoje Dizajn plijesni
Dobivate stručne konzultacije o svom dizajnu, uz profesionalne savjete potkrijepljene dugogodišnjim iskustvom u izradi kalupa brojnih klijenata. Bohe je predan pronalaženju rješenja koje odgovara vašim ciljevima i proračunu, istovremeno osiguravajući gotov kalup po vašim specifikacijama.
Mi pravimo razliku Za naše klijente
Naši klijenti kreću se od malih, lokalnih veletrgovaca do vlasnika međunarodnih robnih marki.
VRHUNSKI KORIŠĆENJE
KRIVAČ, STRAŽNJA
FORMING_RESTRIKING