/ Proizvodni proces /
Elitni obrt iz Napredni sadržaji
Za učinkovitu, točnu proizvodnju, oslanjamo se na brojnu međunarodnu opremu koja je napravljena da traje i pomaže u proizvodnji komponenti velikom brzinom kako bi se ispunile kvote.
01Rasprave
Na temelju tehničkih crteža prešanog dijela matrica se simulira s velikom preciznošću. Simulacije se izvode u više navrata kako bi se osiguralo da se ne pojave nedostaci tiska kao što su pukotine ili bore. BoHe faza za izradu kalupa vrhunske kvalitete i preciznosti.

02Planiranje procesa
Podaci o proizvodu se zatim unose u CAD sustav. Rezultati se pažljivo ispituju kako bi se odlučilo o najučinkovitijoj metodi za izradu visoko preciznih matrica uzimajući u obzir karakteristike korištenog čeličnog materijala. Na temelju ovog pregleda izrađuje se dijagram procesa koji se dostavlja kupcu.

03dizajn
Tada počinje projektiranje kalupa. Za proizvodnju dijela sa složenim zakrivljenim površinama obično su potrebne vuča ili više operacija prešanja. Za svaku operaciju prešanja potreban je par kalupa. Nakon što je dizajn matrice dovršen, proizvodi se datum proizvodnje matrice.

04Planiranje procesa
U fazi projektiranja kalupa naručuju se potrebni materijali. Projektni podaci se prenose u obradni centar, a primarne i sekundarne operacije obrade se izvode automatski.

05Završno i probno prešanje
Nakon što je obrada završena, svaka matrica prolazi završno fino podešavanje od strane visokokvalificiranog osoblja, nakon čega slijedi potvrda na probnoj preši kako bi se osigurala maksimalna preciznost.

06Kontrola kvalitete
Gotove kalupe testira BoHe-ova vlastita preša kako bi se osigurala usklađenost sa zahtjevima kvalitete. Ako se pojavi problem, inženjeri se vraćaju na faze obrade i završne obrade, ili čak natrag na fazu projektiranja i ponavljaju cijeli proces kako bi postigli najvišu moguću kvalitetu kalupa.

07dostava
Isporučene matrice se ugrađuju u proizvodnu liniju kupca i ponovno testiraju. Budući da je temeljito testiranje provedeno u kući, matrice u ovom trenutku trebaju samo fino podešavanje. BoHe inženjeri također pružaju tehničke smjernice.

08održavanje
Nakon što su matrice isporučene, BoHe nastavlja pružati tehničku podršku sve dok prvo vozilo ne siđe s linije. Svaki put kada se instaliraju nove matrice za proizvodnju novog modela, BoHe inženjeri će posjetiti gradilište na zahtjev kupaca i pružiti tehničku podršku.