/ Naš tim /
Predan tim s bogatim iskustvom
Boheov tim se sastoji od iskusnih pojedinaca koji imaju bogato iskustvo u izradi kalupa. Svaki član također ima znatnu izradu, vještine dizajna i pažnju na detalje. Vrijedan menadžerski tim odgovoran je za usmjeravanje naših zaposlenika na učinkovito ispunjavanje vaših narudžbi. S proaktivnim timom spremnim da vam posluži, Bohe može podići vašu poziciju na vašem ciljnom tržištu.
Wu Yunhu
- Osnivač Generalni direktor
Diplomirao je na Sveučilištu SuZhou i tijekom sveučilišta diplomirao dizajn. Nakon diplome pridružio se poznatoj japanskoj tvrtki Canon Group sa svojim izvrsnim uvjetima. Tijekom svog rada u Canon Grupi, sam je naučio japanski i posjedovao je izvrsnu sposobnost prodaje. 2013. godine započeo je samostalnu poduzetničku karijeru. Nakon dvije godine taloženja i poliranja, službeno je osnovao Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. 2015. Godine 2019. tvrtka je transformirana i nadograđena, a Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. osnovan je u Rudongu, Nantong.
Naš tim
Od 2001. godine bavi se projektiranjem i proizvodnjom kalupa te ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji.
Zhang Bude
Zamjenik glavnog direktora
Tijekom cijele godine bila je izložena vanjskotrgovinskim kotacijama i izvozu. Vodite prijem i pregovore s europskim i američkim kupcima.
Hu Yamei
Poslovni manager
Ima 20 godina radnog iskustva u industriji kalupa, te ima istančan uvid i sposobnost proizvodnje u prilagodbi i modificiranju preciznih kalupa.
Kou Hanbing
Direktor Odjela za dizajn
Tijekom cijele godine bila je izložena vanjskotrgovinskim kotacijama i izvozu. Vodite prijem i pregovore s europskim i američkim kupcima.
Qiu Rong
Voditelj vanjske trgovine
Što smo bolji, to je bolji kalup
Kroz visoki timski duh, Bohe tim stječe snažan osjećaj odgovornosti za izvršavanje zadataka na najbolji mogući način. A naš pozitivan i privlačan stav omogućuje nam da izgradimo bolji kalup i bolje vam poslužimo.